عملکرد آبان 92

02/08/92 :عید سعید غدیر و نوشتن پیام تبریک و آذین بندی سالن ،همزمان پذیرایی با میوه توسط خیر از بیماران بستری

12/08/92 : برگزاری جشن سی امین سال فعالیت بنیاد سرور با حضور اساتید ،دانشگاهیان و جمعی از خیرین در آمفی تئاتر بیمارستان

تصاوير اين مراسم ...

13/08/92 : روز دانش آموز و حضور با جمعی از همکارا در راهپیمایی 13 آبان از مسیر میدان شهدا تا حرم مطهر

14/08/92 :آغاز ماه محرم

همزمان با آغاز ماه محرم ، ماه عزاداری سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین (ع) مراسم ويژه ای در بیمارستان دکتر شیخ برگزار می گردد.

اين برنامه ها شامل قرائت زیارت عاشورا از اول ماه محرم به مدت ده روز از ساعت 7.15 الي 8 جهت پرسنل و همراهان بیمار بوده است

سیاه پوش کردن سالنهای اصلی ،درمانگاه و اداری و همچنین زدن پیام تسلیت در تابلوها نیز از جمله برنامه های انجام گرفته می باشد.

22/08/92 :تاسوعا حسینی زدن پیام تسلیت در تابلوها

23/08/92 :عاشورا حسینی زدن پیام تسلیت در تابلوها

30/08/92 : کنفرانس علمی یک روزه آنفولانزا کودکان از دیدگاه طب سنتی و طب کلاسیک

کنفرانس علمی یک روزه آنفولانزا از دیدگاه طب سنتی و طب کلاسیک روز شنبه 30/80/92 در آمفی تئاتر بیمارستان دکتر شیخ برگزار گردید.

دکتر حمید عبدی دبیر علمی کنفرانس با بیان اینکه با توجه به آغاز فصل سرما و شیوع این بیماری در کودکان این کنفرانس برگزار گردید .این کنفرانس یکروزه که از ساعت 8 صبح آغاز گردید تا ساعت 13 ادامه داشت که حدود 170 نفرشرکت کننده داشت.

لازم بذکر است تعداد 8 نفر از متخصصین اطفال در این کنفرانس پیرامون آنفولانزا و روشهای درمانی در آن از دیدگاه طب سنتی و طب کلاسیک و عوارض و اهمیت تغذیه در آن به بحث و گفتگو پرداختند.