عملکرد آذر ماه 92

01/09/92 : آغاز هفته بسیج : نوشتم پیام از فرمایشات مقام معظم رهبری در تابلو led ، زدن پرده تبریک بمناسبت این هفته .

07/09/92 : شرکت در مراسم پر فیض قرائت زیارت عاشورا در جبل النور و خواندن فاتحه بر مزار شهدا گمنام همراه با همکاران محترم بسیجی

11/09/92 : برگزاری کلاس رادیولوژی و حضور کارشناسان رادیولوژی در آمفی تئاتر بیمارستان به مدت دو روز.

19/09/92 :ولادت امام موسی کاظم (ع) و نوشتن پیام تبریک در تابلو LED و پذیرایی از بیماران با موز و نارنگی توسط خیرمحترم .

25/09/92:برگزاری گردهمایی حلقه صالحین با حضور همکاران بسیجی در بیمارستان ابن سینا.

30/09/92 :برنامه پذیرایی از کلیه بیماران با میوه و شیرینی بمناسبت شب یلدا در بخشها توسط خیر محترم .