عملکرد دیماه ماه 92

02/10/92 : اربعین حسینی و سیاه پوش کردن ورودی و زدن پیام تسلیت به این مناسبت .

07/10/92 :اعزام گروههایی از همکاران در قالب پزشک ، پرستار و امداد رسان برای خدمت به زائران پیاده حرم حضرت رضا (ع) .

10/10/92 :رحلت حضرت رسول (ص) و شهادت امام جعفر صادق (ع) و زدن پیام تسلیت به این مناسبت.

12/10/92 : شهادت امام رضا (ع) و زدن پیام تسلیت به این مناسبت.

20/10/92 : شهادت امام حسن عسگری (ع) و زدن پیام تسلیت به این مناسبت.

27/10/92 :برگزاری جشن موسسه محک در حمایت از کودکان مبتلا به سرطان در هتل میثاق و همزمان افتتاح دفتر موسسه محک در مشهد .

29/10/92 : ولادت حضرت رسول (ص) و ولادت امام جعفر صادق (ع) و زدن پیام تبریک و پذیرایی از کلیه همکاران و بیماران توسط خیر به این مناسبت.

29/10/92 : ولادت حضرت رسول (ص) و ولادت امام جعفر صادق (ع) و اهدا اسباب بازی به کلیه بیماران بستری توسط خیر محترم به این مناسبت .