عملکرد بهمن ماه 92

12/11/92: تزیین سالن اصلی بیمارستان با شرشره و پرچم های رنگی بمناسبت آغاز دهه فجر ،

13/11/92 : اهدا هدایا به تمام کودکان بستری در بیمارستان بمناسبت جشن پیروزی انقلاب اسلامی

16/11/92 : حضور حاج آقای بخشی ازستاد تبلیغات اسلامی در جمع همکاران و صحبت پیرامون دین و خانواده و بررسی مشکلات خانواده ها .

:22/11/92 : حضور پر شور جمعی از همکاران باتفاق رئیس و مدیر بیمارستان در راهپیمایی 22 بهمن ،ازمسیر چهار طبقه تا باب الجواد.

28/11/92 : حضور در جلسه سر حلقه های صالحین در بیمارستان خاتم الانبیاء باتفاق تعدادی از مسئولین حلقه های صالحین بیمارستان .

28/11/92 : حضور عمو فتیله ها در جمع کودکان بستری در بیمارستان و شور و شادی و نشاط در نگاه معصومانه این کودکان .

تصاوير بيشتر اين مراسم

29/11/92 : زدن بنر تسلیت بمناسبت فوت پدر همکارمان جناب آقای شکفته، که ضمن تسلیت به ایشان از خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات ابدي را خواستاریم،