عملکرد ارديبهشت 93

03/02/93 : بازنشستگی خانم بهرامی همکار واحد درآمد بیمارستان ، در سالن آمفی تئاتربرگزار گردید

10/02/93 : میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) : به این مناسبت مدیر محترم بیمارستان به همراه جمعی از مسئولین در بخشها و واحد های بیمارستان حضور پیدا کرده و به کلیه همکاران خانم ، هدایایی همرا با شاخه گل اهدا کردند.

11/02/93 : میلاد امام محمد باقر و حلول ماه رجب ،زدن پرده میلاد

11/02/93 : روز کارگر؛ به این مناسبت فرستادن پیام تبریم به همکارات خدماتی بیمارستان .

12 /02/93 : روز معلم و دعوت ازکلیه اساتید هیات علمی بیمارستان به صرف صبحانه به این مناسبت .

12 /02/93 : بازدید معاونت محترم توسعه به همراه معاونین محترمشان ازبخشها و واحدهای بیمارستان و همچنین پروژه هایی که به همت خیرین ساخته شده است .

تصاوير بيشتر اين بازديد

13/02/93 :شهادت حضرت علی النقی الهادی (ع) ،زدن پرده تسلیت به ورودی بیمارستان .

20/02/93 : ولادت حضرت جواد (ع) ،اهدا هدایا به بیماران داخلی و زدن پرده میلاد به ورودی بیمارستان .

23/02/93 : میلاد حضرت علی و روز پدر و روز مددکار ، اهدا هدایا به مددکاران بیمارستان باتفاق مدیریت محترم بیمارستان ، زدن پیام میلاد در تابلو بیمارستان .