عملکرد مرداد ماه سال 93

03/05/93 : روز قدس : آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و حضور پرشور همکاران در راهپیمایی این روز .

07/05/93 : عید سعید فطر : زدن پیام تبریک در تابلو led و پذیرایی از کودکان با میوه توسط خیر به این مناسبت .

16/05/93 : روز جهانی شیر مادر: به این مناسبت از کلیه مادرانی که با شیر خود ؛کودکانشان را تغذیه میکردند تقدیر به عمل آمد .

22/05/93: جلسه سرحلقه صالحین گزارش عملکرد و راهکارهای جدید: در این جلسه که سرحلقه ها و اعضا محترم بودند جناب آقای سرهنگ وکیلی از عملکرد این مجموعه گزارشی ارائه دادند و برای برنامه های آتی راهکارهای جدیدی پیشنهاد گردید.

23/05/93 : جلسه هیات امنا بنیاد سرور: بیست و پنجمین جلسه هیات امنا بنیاد سرور در دفتر ریاست بیمارستان برگزار گردید .

تصاوير اين مراسم

26/05/93 : برنامه تودیع جناب آقای دکتر عبدی و معارفه جناب آقای دکتر حیدریان با حضور اساتید ، روسا و معاونین دانشگاه و همکاران بزرگوار.

تصاوير اين مراسم

30/05/93 : جلسه ادواری سر حلقه های صالحین با حضور حاج آقای اسدی نماینده ولی فقیه در نهاد رهبری و جناب آقای دکتر عبدی ،دکتر حیدریان و دکتر بنی هاشم و همکاران بیمارستانهای تابعه .

31/05/93 :شهادت امام جعفر(ع) ؛ نوشتن پیام تسلیت در تابلو led به این مناسبت .