عملکرد شهريور ماه سال 93

01/06/93 : روز پزشک : برگزاری مراسمی به همین عنوان در آمفی تئاتر بیمارستان و تقدیر اعضا هیات علمی از آقای دکتر حیدریان و خانم دکتر دارابیان

02/06/93 : آغاز هفته دولت : نوشتن پیام تبریک در تابلو led

04/06/93 : روز کارمند : . نوشتن پیام تبریک در تابلو led

05/06/93 : برگزاری جلسات معارفه آقای دکتر حیدریان با همکاران تبصره 4 و نیروهای نگهبانی و بررسی مشگلات کاری همکاران

05/06/93 : بازدید آقای دکتر حیدریان از درمانگاه سرور و بررسی مشگلات درمانگاه و همکاران .

تصاوير اين مراسم

06/06/93 : آغاز دهه کرامت : آذین بندی سالنها ،برگزاری جشن دهه کرامت ، نوشتن پیام تبریک میلاد حضرت معصومه در تابلو led و و پذیرایی از همکاران و کودکان بیمار باشیرینی به این مناسبت .

جلسه سرحلقه صالحین گزارش عملکرد و راهکارهای جدید: در این جلسه که سرحلقه ها و اعضا محترم بودند جناب آقای سرهنگ وکیلی از عملکرد این مجموعه گزارشی ارائه دادند و برای برنامه های آتی راهکارهای جدیدی پیشنهاد گردید.

12/06/93 : بازدید خدام حضرت رضا (ع) از بیمارستان و دلجویی و عیادت از بیماران و اهدا بسته های تبرکی به نیت شفا به بیماران و همکاران .

تصاوير اين مراسم

16/06/93 : میلاد حضرت رضا (ع) , نوشتن پیام تبریک میلاد حضرت رضا (ع) در تابلو led و و پذیرایی از همکاران و بیماران و همچنین اهدا اسباب بازی به کودکان بیمار توسط خیر.

21/06/93 : فوت مادر همکار ارجمندمان خانم جلالیان و زدن بنر تسلیت و هماهنگی جهت تسلیت همکاران.

28/06/93 : حضور به همراه همکاران در جلسه ادواری سر حلقه های صالحین با حضور حاج آقای اسدی نماینده ولی فقیه در نهاد رهبری در بیمارستان ابن سینا .

31/06/93 : آغاز هفته دفاع مقدس و نوشتن متنی با مضمون این حماسه عظیم