عملکرد مرداد96

مورخه 2/5/96 بازدید خیرین سلامت از دستگاه های خریداری شده توسط خیرین در بخش های مختلف بیمارستان دکتر شیخ.

مورخه 2/5/96 برگزاری جشن  به مناسبت تولد حضرت معصومه و روز دختر برای کودکان بستری در بخش های بیمارستان همراه با اهدائ جوایز در آمفی تئاتر بیمارستان دکتر شیخ.

مورخه 6/5/96 برگزاری جشن در اتاق بازی بخش هماتولوژی.

مورخه 10/5/96 بازدید خدام حرم امام رضا (ع) به مناسبت هفته کرامت و اهدائ نبات و هدایا به بیماران بستری در بیمارستان.

مورخه 13/5/96 بازدید خدام حرم از کودکان بستری در بیمارستان و اهدائ نبات و جوایز به پرسنل و کودکان بستری .

مورخه 13/5/96 برگزاری جشن در محل آمفی تئاتر بیمارستان دکتر شیخ و اهدائ جوایز و پذیرایی به کودکان شرکت کننده در مراسم جشن.

مورخه 13/5/96 برگزاری جشن به مناسبت تولد امام رضا (ع)  در اتاق بازی بخش هماتولوژی .

مورخه 14 /5/96 برگزاری جشن در اتاق بازی بخش هماتولوژی .

مورخه 15/5/96 برگزاری جشن تولد کودکان بستری در بخش هماتولوژی که متولد مردادماه هستند .