رسالت بیمارستان

بیانیه رسالت و چشم انداز بیمارستان

رسالت

مرکز فوق تخصصی کودکان سرور (مرکز آموزشي، پ‍ژوهشي و درماني دکتر شيخ) در مشهد مقدس و در جوار بارگاه مقدس امام رضا (ع) به عنوان يك مرکز انحصاري آموزشی ،پژوهشی و درمانی در شرق كشور در زمينه خدمات تخصصي و  فوق تخصصي جراحی و بیهوشی ، هماتولوژی و انکولوژی ، نفرولوژی و دیالیز و مراقبت های ویژه کودکان، ارائه خدمت مي نمايد. اين مركز با تکیه بر نيروي انساني متخصص و متعهد و با استفاده از منابع، تجهيزات و تكنولوژي روز با تلاش بي وقفه در جهت ارتقاء کیفیت خدمات آموزشی وپژوهشی بهداشتی ودرمانی  ، ايمني ، رضایتمندی و انجام پژوهشهای بالینی  گام بر می دارد وبراین اساس برنامه استراتژیک و عملیاتی خود را در یک بازه زمانی 5 ساله ارائه مینماید.

چشم انداز Vission

قرار گرفتن در ردیف بهترین مراکز در ارائه خدمات درمانی ایمن و بی خطر به کودکان بر اساس 20استاندارد الزامی  در سطح کشور و منطقه و همچنین رسیدن به  بالاترین سطح رضایت مندی  والدین و همراهیان ، پزشكان و كاركنان ونیز رسیدن به اهداف آموزشی و پژوهشی  تا سال 1397 با شعار :

کودکان سالم تر ، فردايي شادتر