عملکرد مهر ماه سال 93

01/07/93 : همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس آذین بندی بیمارستان با پوسترهای روزهای خاطره انگیز جنگ و جهاد در قالب نمایشگاه عکس

؛که خاطره 8 سال دفاع مقدس را به زنده میکند.

03/07/93 : حضور در جبل النور با دیگر همکاران دانشگاه و اهدا فاتحه به روح منور شهدای گمنام همراه با برنامه صبحانه

05/07/93: به بهانه هفته دفاع مقدس ؛ حضور تعدادی از بیماران بخش هماتولوژی در پایگاه یگان ویژه و ثبت خاطرات خوش و بیادماندنی در ذهن کودکانه این عزیزان .

تصاوير بيشتر اين مراسم

11/07/93 : برگزاری چهارمین جشنواره نقاشی کودکان با بیماریهای مزمن خونی با حمایت گروه آوای شادی در محل جهاد دانشگاهی .

17/07/93 : برگزاری جشن روز جهانی کودک در آمفی تئاتر بیمارستان با اجرای کانون کودکان و نوجوانان خراسان که در پایان هدایایی به کودکان اهدا گردید.

تصاوير اين مراسم

20/07/93 : برگزاری اولین جشنواره غذا سالم بمناسبت عید سعید غدیر، برای پرسنل بیمارستان ،که در پایان به  5 نفر از همکاران

که بیشترین امتیاز را آورده بودند جوایزی اهدا گردید.

تصاوير اين مراسم

30/07/93 : جلسه حلقه های صالحین در اردوگاه ثامن الائمه باتفاق جمعی از همکاران و اعضا خانواده همراه با برگزاری مسابقات برای کودکان و اهدا جوایز به برندگان .