عملکرد بهمن ماه94

عملكرد بهمن ماه

01/11/94 : شهادت حضرت فاطمه معصومه و نوشتن تابلو led به اين مناسبت .

05/11/94 :كسب مقام نخست مسابقات دوميداني و دريافت مدال طلا توسط يكي از همكاران و زدن بنر تبريك اين بزرگوار .

11 /11/94 : تزئين ورودي هاي اصلي بيمارستان و سالن درمانگاه و سالن آمفي تئاتر با شرشره و پرچم هاي رنگي بمناسبت فرارسيدن دهه مباركه فجر .

12/11/94 : زدن پرچم  تبريك يوم الله دهه مباركه فجر

13/11/94 : اهدا 10 عدد لب تاب از طرف شركت نستله به بخشها و بعضي واحدهاي بيمارستان .

15/11/94 : برنامه تجليل از خيرين و نيكوكاراني كه در چند سال اخير حامي بيماران  بيمارستان بوده اند چه در بحث تجهيزات و يا مددكاري

تصاویر این مراسم

18/11/94 :پذيرايي از كليه همكاران بخشها و واحدها با اهدا بسته هاي شكلات بمناسبت ايام الله دهه فجر با همراهي تعدادي از بسيجيان بيمارستان

25/11/94 : همزمان با روز ميلاد حضرت زينب (س) و روز پرستارجمعي از اساتيد ، متخصصين و كادر پرستاري با حضور در مدرسه شبانه روزي كلات( ام هاني و صالحان) از دانش آموزان بي سرپرست اين مجموعه معاينه و ويزيت رايگان بعمل آوردند. اين كادر درماني را دكتر فاطمه قانع فوق تخصص كليه و نقرولوژي كودكان ، دكتر مرجان جودي فوق تخصص جراحي كودكان و دكتر علي جوادي متخصص اطفال، دكتر كيان بخت دندانپزشك و تني چند از همكاران پرستاري همراهي كردند .در اين برنامه كه از ساعت 8 صبح تا ساعت 14 بطول انجاميد حدود 130 دانش آموز بي سرپرست پسر و حدود 200 دانش آموز بي سرپرست دختر ويزيت رايگان شدند . لازم بذكر است اين برنامه با همت گروهي گروه راه سلامتي انجام گرفت .

26/11/94 : همزمان با ميلاد اسوه صبر و مقاومت ، پرستار لاله هاي خونين دشت كربلا از پرستاران بيمارستان دلجويي بعمل آمد . در برنامه كه علاوه بر اعضا هيات علمي بيمارستان، رياست ، مديريت و مديريت پرستاري و جمعي از مسئولين واحد ها حضور داشتند با ورود در يكايك بخشها از همكاران پرستاري با اهدا  جعبه هاي شيريني تقدير و تشكر بعمل آمد .اين برنامه ، در روز دوشنبه 26/11/94  از ساعت 8 صبح شروع و تا ساعت 12 ظهر ادامه داشت ، لازم بذكر است در اين برنامه رياست بيمارستان ضمن تشكر از زحمات اين زحمتكشان هميشه حاضر براي يكايك اين عزيزان ايام خوشي را آرزو كردند .

27/11/94 : در راستاي افزايش روحيه كتابخواني و پر شدن اوقات تنهايي و درد كودكان بيمار اهدا كتاب رايگان جهت بيماران بستري در بخشهاي بيمارستان فوق تخصصي كودكان  دكتر شيخ انجام گرفت .اين برنامه كه با همت واحد محك بيمارستان انجام گرفته قرار است بصورت روتين هفته اي يك بار چرخ كتاب در بخش هماتولوژي بيمارستان حركت و به يكايك كودكان بستري در بخش جهت مطالعه كتاب رايگان اهدا گردد . لازم به توضيح است با حمايت بيتر اين چرخ علاوه بر بخش داخلي ديگر بخشهاي بستري را پوشش خواهد داد.

تصاویر بیشتر این مراسم