عملکرد اذرماه 94

عملكرداذر ماه سال 94

10/09/94 : سمینار علمی یکروزه تازه های عفونتهای سیستم تنفسی کودکان با حضور اساتيد متخصص و فوق تخصص كودكان با مديريت جناب آقاي دكتر سيدي

12/09/94 : حضور گروه مبلغين نسيم رضوان در بيمارستان جهت دهه آخر صفر و استقرار در درمانگاه بيمارستان همراه با عيادت و دلجويي از بيماران  و اهدا جوايز به كودكان بستري

15/09/94 : كنفرانس دكتر بديعي، با عنوان سرطانهاي شايع در كودكان وحضورجناب آقاي دكتر udo kontny از آلمان با حضور اساتيد برجسته دانشگاه علوم پزشكي.

15/09/94 : روز حسابدار و تجليل از كليه همكاران واحد حسابداري و درآمد با شاخه گل و كارت هديه در دفتر رياست بيمارستان .

17/09/94 : حضور پرشور همكاران در استقبال از زائرين پياده از 17/09/94 لغايت 21/09/94

19/09/94 : رحلت حضرت رسول و شهادت امام حسن مجتبي ، نوشتن تابلو LED به اين مناسبت

21/09/94 : شهادت امام رئوف ، امام مهربانيها حضرت ثامن الحجج علي ابن موسي الرضا (ع)  ، نوشتن تابلو LED به اين مناسبت .

29/09/94 : جشن شب چله :بلندترين شب سال در كنار شخصيت ننه سرما و كودكان بستري بيمارستان همراه با تقديم هدايا و ميوه هاي بسته بندي شده .