عملکردخرداد94

عملكرد خرداد 94

02/03/94 : همزماني خرداد  با آغاز ماه شعبان و نوشتن پيام تبريك اعياد شعبانيه  و زدن پرده تبريك ميلاد امام حسين (ع) ، حضرت ابوالفضل (ع)  و امام سجاد (ع) ..

03/03/94 : پذيرايي از كليه بيماران و پرسنل با شيريني و ميوه توسط خير به مناسبت اعياد شعبانيه .

04/03/94 : اهدا اسباب بازي به بيماران بستري توسط خير به مناسبت اعياد شعبانيه .

06/03/94 : حضور چند ساعته ، معاون محترم دانشگاه به همراه  تيم 30 نفره كارشناسان  و ارزيابان در بيمارستان و ارزيابي بخشها و واحدهاي بيمارستان

تصاویر این بازدید

07/03/94 : برگزاري مراسم جشن جهت كليه بيماران بستري در بيمارستان توسط دانشجويان

10/03/94 :اعزام تعدادي از همكاران جهت شركت در بيست و ششمين مراسم ارتحال امام خميني (ره) .

13/03/94 : نوشتن پيام تبريك بمناسبت نيمه شعبان ،ميلاد منجي عالم بشريت و پذيرايي از بيماران و همكاران به اين مناسبت .

14/03/94 : نوشتن پيام تسليت به مناسبت ارتحال امام راحل (ره)

16/03/94 : برگزاري مسابقه نقاشي بين بيماران بستري بمناسبت نيمه شعبان با عنوان بهترين پرستار (ياور بيمارستاني)

تصاویری بیشتر

24/03/94 : حضور عمو فتيله ها و قلقلي در جمع بيماران بستري بيمارستان