مركز آموزشي ، پژوهشي و درماني دكتر شيخ

قابل توجه کلیه مراجعین محترم درمانگاه بیمارستان فوق تخصصی کودکان دکتر شیخ :

به اطلاع میرساند درمانگاه جراحی اطفال بیمارستان دکتر شیخ از تاریخ 1-6-96به بیمارستان اکبر منتقل می گردد . لذا کلیه مراجعین مربوطه از تاریخ مذکور به بیمارستان اکبر مراجعه نمایند .

اعتبار بخشي و بهبود كيفيت

آموزش به بيمار

رسيدگي به شكايات

شوراي مشاركت مردمي

كتاب ارزشهاي نسبي

سامانه پكس بيمارستان

نحوه پذيرش و نوبت دهي

بيمه ها و هزينه ها

گزارش خطا

سامانه  CMMS

از درمانگاه آب درماني تا مركز پزشكي فوق تخصصي كودكان دكتر شيخ

ديروز درمانگاه شماره2 يكي از مراكزي بود كه تنها بيماريهاي واگيردار و بيماراني كه به نوعي نيازبه آب درماني و سرم درماني داشتند ، به اين مركز مراجعه مي نمودند . از بيماران گاستروآنتريتي گرفته تا سرماخوردگي وپنوموني و...،نه خبر از شيمی درمانی و ICUبود و نه از بخش جراحی و اتاق عمل .فضای درمانگاه سالني يكپارچه بود كه تخت هاي بيماران در آن چيده شده و گاه شبها پزشكي هندي بيماران را معالجه و درمان مي كرد.امروز مركز پزشكي فوق تخصصي كودكان سرور تنها مركزي است كه نه فقط در شهرستان مشهد و استان خراسان بلكه در شرق كشور مشغول ارايه خدمات تخصصي و فوق تخصصي به كودكان و نوزادان مي باشد. اين مركز امروز با امكانات و تجهيزات روز ، پزشكان ، متخصصان و فوق تخصصان زبده ، بخشهاي تخصصي و فوق تخصصي و امكانات كلينيكي و پاراكلينيكي بطور شبانه روزي مشغول فعاليت است . درمانگاه شماره 2 امروز مركزي است كه بعنوان يك بيمارستان درجه يك با پرسنلي دلسوز درحال ارايه خدمات است و نه تنها بعنوان يك مركز درماني كه بعنوان يك مركز آموزشي فرزندان اين ميهن را كه در آينده سرمايه ها و پزشكان متخصص اين مرزوبوم مي باشند را در خود پرورش مي دهد .

بيمارستان دكتر شيخ ، يك مركز فوق تخصصي اطفال 150 تخت خوابي ميباشد كه شامل : ....