بيهوشي در آغوش والدين

يهوشي در آغوش والدين:

اين مركز تنها مركز فوق تخصصي اطفال در شرق كشور است كه افتخار دارد مجري طرح بيهوشي كودكان در آغوش والدين باشد تا از تشويش و نگراني مادر و كودك بكاهد .

آمادگي رواني كودك قبل از جراحي يكي از وظايف عمده متخصص بيهوشي است ، گرچه اين آمادگي قطعا با مشاركت و همكاري تمامي اعضاء تيم پزشكي مداخله گر امكان پذير است ، همچنين نقش والدين و اطرافيان بيمار را در اين ميان بايد در نظر داشت.

با رعايت مسايل ذكر شده ، پذيرش اتاق عمل براي كودك آسانتر و راحتتر خواهد بود.

گرچه به روشهاي دارويي براي آمادگي قبل از عمل نيز توجه شده است ، با ور متخصص بيهوشي ما در بيمارستان دكتر شيخ ، جناب آقاي دكتر غروي ، براساس تجربيات چند ساله و با استناد به بسياري از مقالات مربوطه بر اين است كه روشهاي غير دارويي و ارتباط پزشك با كودك و والدين در آما ده سازي كودك بسيار موثرتر از روشهاي دارويي است .

يكي از روشهاي غير دارويي ، بيهوشي كودك در حضور والدين و حتي در آغوش والدين مي باشد ، زيرا اعتقاد ما اين است كه هيچ بستر و آغوشي آرامتر ، گرمتر و تسكين دهنده تر از آغوش والدين مخصوصا مادر نمي باشد .

بر اين اساس با اعتقاد قوي و تجربيات عملي و دانسته هاي علمي ، اين روش انساني را كه امروزه در مراكز آموزشي درماني پزشكي دنيا متداول مي باشد ، در اين مركز برگزيديم. و تا به امروز به مدت چهار سال است كه اين مركز افتخار آنرا دارد كه مجري اين روش باشد .