عملکرد اسفند 93

عملکرد اسفند 93 :

04/12/93 : حضور عروسك كلاه قرمزي در بخشهاي بيمارستان به مناسبت ميلاد حضرت زينب و روز پرستار همراه با اهدا جوايز.

تصاویر بیشتر مراسم

05/12/93 : حضور بازيگر سينما آقاي علي كاظمي در جمع بيماران هماتولوژي و ايجاد شور و شعف در اين مجموعه

تصاویر بیشتر مراسم

05/12/93 : ميلاد حضرت زينب و نوشتن متن پيام تبريك به مناسبت اين روز به همكاران پرستار در تابلو LED .

05/12/93 : حضور رياست و مديريت بيمارستان همراه با شيريني در بخشها و تبريك اين روز به همكاران پرستار.

07/12/93 : برگزاري كنفرانس يكروزه شادي و نشاط در كاركنان توسط دكتر عبدي در آمفي تئاتر بيمارستان .

09/12/93 : بازديد همكاران دفتر نهاد رهبري از بخشهاي بيمارستان و تشكيل جلسه اي در دفتر رياست.