عملکرد فروردين 94

عملکرد فروردين 94 :

01/01/94 : حضور در كليه بخشها و واحدهاي بيمارستان همراه با رياست و مديريت محترم و عرض تبريك سال نو به همكاران همراه با اهدا بسته هاي شكلات.

01/01/94 : نوشتن پيام حلول سال نو و تبريك به همكاران محترم در تابلو led .

02/01/94 : حضور گروه تبليغاتي نسيم رضوان در بيمارستان تا 15/01/94 و دلجويي و عيادت از بيماران در روزهاي نوروز و پاسخگويي سوالات شرعي همراهان و همكاران .

12/01/94 : برپايي جنگ بهارانه توسط گروه نسيم رضوان براي بيماران بستري در بيمارستان همراه با مسابقه ، پذيرايي و اهداء جوايز.

تصاویر بیشتر مراسم

15/01/94 :برنامه ديد و بازديد نوروزي همكاران و اساتيد در سالن آمفي تئاتربيمارستان همراه پذيرايي.

تصاویر بیشتر مراسم

16/01/94 : برگزاري اولين جلسه مشاركت خيرين دكتر شيخ در سال 1394 در آمفي تئاتر بيمارستان.

20/01/94 : روز مادر و هفته بزرگداشت مقام زن ،نوشتن پيام تبريك و اهدا كارت 50000 توماني به همكاران همراه با پذيرايي شيريني بمناسبت اين روز.

23/01/94 : بر پايي جشن بهارانه بيماران دياليز صفاقي در سالن آمفي تئاتر ،با حضور رياست ،مديريت و كليه اساتيد نفرولوژي وضمن برگزاري مسابقه ،پذيرايي هدايا يي نيز به كليه بيماران اهدا گرديد.

27/01/94 : حضور در جلسه آموزشي بسيج جامعه پزشكي باتفاق جمع كثيري از همكاران به بهانه هفته سلامت و استفاده از سخنان جناب آقاي دكتر نعمتي با موضوع از مزرعه تا سفره .

30/01/94 : روز تولد زكرياي رازي و روز آزمايشگاه و زدن پيام تبريك اين روز به همكاران اين واحد ..