واحدهاي درماني درمانگاه ها

درمانگاه فوق تخصصی بیمارستان دکتر شیخ

معرفي واحد درمانگاه

تلفن 37269021 الی4-  خط داخلی 200- 207

اين واحد در بخش مجزايي از بيمارستان با درب ورودي مستقل ايجاد گرديده است و تحت نظارت رياست،‌مديريت و مسئول پرستاري مشغول به کار بوده و موظف به انجام شرح وظايف ابلاغ شده در چهار گروه پزشک، منشي و خدمات مي‌باشد.

درمانگاه بيمارستان شبانه‌روزي بوده و در دو حيطه تخصصي و فوق تخصصي به صورت عادي و کلينيک ويژه ارائه خدمات مي نمايد.

سيستم نوبت دهي بيماران به  شکل الکترونيکي)حضوری و اینترنتی) و رزرو بيماران خاص مي باشد.

رسالت (Misson)

چشم انداز (Vision)

انتظار مي رود اين بخش تا 5 سال آينده بتواند به عنوان يک پلي کلينيک جامع تخصصي و فوق تخصصي در زمينه هاي بيهوشي، جراحي، تغذيه، اورولوژي، قلب و ... با ارائه خدمات آموزشي پژوهشي و تشخيصي و درماني در کل کشور مطرح گردد.

هدف کلان (Goals)

ارتقاء ارائه خدمات ويزيت جهت بيماران و نيز ارتقاء کيفيت آموزش و پژوهش، تشخيص و درمان و رضايتمندي بيماران و کارکنان در راستاي اهداف بهبود کيفيت و تعالي سازمان و حاکميت باليني

( اعتبار بخشي – تعالي سازماني – حاکميت باليني)

اهداف اختصاصي

هدف اختصاصي اول

1.  استفاده از تکنولوژي روز

1-1 راه اندازي سيتم نوبت دهي الکترونيکي

1-1-1    فاز اول: راه اندازي سيستم نوبت دهي الکترونيکي حضوري

2-1-1 فاز دوم: راه اندازي سيستم نوبت دهي الکترونيکي تلفنی

هدف اختصاصي دوم

2.      تعامل با بيمار

1-2  به روز آوري و اطلاع رساني صحيح برنامه حضور پزشکان

2-2 بهسازي فضاي سالن درمانگاه در جهت جلوگيري از ازدحام و رضايت ارباب رجوع

3-2 ايجاد برنامه هاي رفاهي جهت بيماران

4-2فراهم نمودن فضای آموزشی در سالن درمانگاه وپخش کلیپ آموزشی

5-2 راه اندازی کلینیک خود مراقبتی

اين بيمارستان در طرح نظام پزشک خانواده مي باشد و اطلاع رساني اين طرح متعاقباً اعلام خواهد شد.

قابل توجه: در درمانگاه فوق تخصصي دکتر شيخ مجهز به سيستم نوبت دهي حضوري مي باشد که جهت کليه پزشکان متخصص اطفال در ساعات مختلف شبانه روز نوبت دهي حضوري از طريق دستگاه انجام مي شود و جهت پزشکان فوق تخصص  نیز از طریق سامانه نوبت دهی اینترنتی امکان گرفتن نوبت فراهم گردیده مراجعین میتوانند با ورود به سایتwww.nobat.mums.ac.ir از ساعت 12 روز قبل برای فردای آن روز نوبت بگیرند.

برنامه درمانگاه فوق تخصصي ( ثابت )

برنامه درمانگاههاي تخصصي ( ماهانه )

همکاران شاغل در درمانگاه وبخش بستری موقت

سرپرستار : خانم فرهادی