زير واحدها

زير واحدها:

فضاي فيزيکي

کلينيک سرور در مجموعه اي به وسعت 2500 متر مربع و در ساختماني سه طبقه در خيابان 17 شهريور شمالي مشهد واقع شده است .

واحدهاي فعال

• ترانسفوزيون خون : اين واحد در دو شيفت صبح و عصر با شش  کارشناس پرستاري ، فعال مي باشد .
  • آزمايشگاه تخصصي : که تحت پوشش بخش خصوصي ميباشد .
  • دندانپزشکي : با حضور سه متخصص دندانپزشکي که براي بيماران هموفيلي و تالاسمي در دو شيفت صبح و عصر ، به ارائه خدمت مشغول ميباشند .
  • فيزيوتراپي : با حضور جناب آقاي محمداسماعيل زندي نژاد ، کارشناس ارشد فيزيوتراپي که در بيمارستان امام خميني تهران و درمانگاه جامع هموفيلي تهران ، آموزش ديده اند ، و خانم نسرین لوشابی کارشناس فیزیوتراپی به بيماران خاص اين مرکز ، در شيفت صبح ، خدمت رساني مي کنند .
  • داروخانه بيماران خاص
  • واحد بهداشت : کليه خدمات بهداشتي نظير واکسيناسيون ، آزمايشات غربالگري و ... در اين پايگاه بهداشتي انجام ميشود .
  • واحد استاني مشاوره ژنتيک : شامل مشاوره قبل از ازدواج ، بارداري و PND در رابطه با زوجين مشکوک يا مبتلا به بتاتالاسمي مينور ميباشد . اين کلينيک ، در روزهاي يک شنبه  تحت نظر دکتر فرهاد خديوي زند ، به ارائه خدمت ، مي پردازند .
  • کلينيک فوق تخصصي خون : اين کلينيک سه روز در هفته ( شنبه ، دوشنبه ، سه شنبه ) در شيفت صبح و با حضور سه فوق تخصص هماتولوژي ( دکتر علي قاسمي ، دکتر حميد فرهنگي ، دکتر زهرا بديعي ) فعال ميباشد .
  • کلينيک تخصصي : دکتر ياسي ، متخصص اطفال در اين کلينيک مشغول بکار هستند . اين کلينيک ، تنها در شيفت صبح ، فعال است .

جناب آقای دکتر علیرضا موسویان و دکتر علی پارسا متخصص ارتوپدی یک روز در هفته ( سه شنبه یا چهارشنبه )

جناب آقای دکتر غلامرضا سروری فوق تخصص نفرولوژی اطفال یک روز در هفته ( چهار شنبه ها ) و جناب آقای دکتر نادری متخصص عفونی یک روز در هفته

• درمانگاه عمومي : در نوبت صبح با حضور دکتر عباس معارفيان و در نوبت عصر با حضور خانم دکتر مهرو مدنی ، آماده ارائه خدمت به بيماران خاص و زائرين و مجاورين عزيز ميباشد .

ضمنا " کانون هموفيلي و انجمن تالاسمي " واحد خراسان رضوي هم در داخل کلينيک جهت تسهيل در خدمت رساني بيماران خاص ، مستقر ميباشد .