نظر اجمالي درمانگاه سرور

نظر اجمالي

مرکز درماني ، آموزشي ، پژوهشي بيماران هموفيلي و تالاسمي در ديماه 1382 در محل کلينيک سرور که در سال 1364 توسط بنياد سرور به دانشگاه علوم پزشکي مشهد اهدا شده است ، با همکاري دانشگاه علوم پزشکي مشهد و بنياد خيريه سرور و بنياد بيماريهاي خاص افتتاح شد .

هدف اصلي اين مجموعه ، متمرکز کردن خدمات مورد نياز بيماران هموفيلي و تالاسمي در راستاي هم گرائي و تسهيل در خدمت رساني به اين بيماران مي باشد .

در حال حاضر ،704   بيمار تالاسمي و 1225 بيمار هموفيلي در اين مرکز ، داراي پرونده درماني مي باشند . ويزيت هاي روزانه بيماران ، توسط يک نفر متخصص محترم اطفال انجام ميشود و سه روز در هفته ، فوق تخصص هماتولوژي اطفال در مرکز حضور يافته و به امور بيماران رسيدگي مينمايد .

مسئولين پلي کلينيک تخصصيسرور

رياست مرکز : سرکار خانم دکتر زهرا بديعي