معرفي اموراداري مددکاري راههاي اهدايي

راههای اهدایی به مددکاری

راههای جذب كمكهاي مردمي به مددکاری :

مركز پزشكي فوق تخصصي كودكان سرور (بيمارستان دكتر شيخ ) ورود شما را به اين سايت خوش آمد مي گويد .

اين مركز افتخار دارد، كه بهترين خدمات درماني را جهت ارتقاي سلامتي گلهاي نوشكفته خانواده ها ارائه دهد .

اين مركز پذيراي كودكان بيمار بسياريست ، كودكاني با بيماريهاي خوني مثل سرطانها ، هموفيلي ، تالاسمي ، كودكان نيازمند به دياليز ، نوزادان داراي ناهنجاريهاي مادرزادي مانند شكاف كام و لب و ... .

و اينجا- مركزفوق تخصصي كودكان سرور(بيمارستان دكتر شيخ) - مكاني است كه چشم اميد پدران و مادران بسياري به آن دوخته شده است تا شاهد بهبودي فرزندان دلبند خود باشند .

غالب اين خانواده ها علاوه بر دغدغه ها و نگرانيهايي كه در مورد بيماري طفل خود دارند ، با تنگناهاي مالي جهت درمان كودك خود دست به گريبان هستند .

آيا شما از نزديك با اين كودكان و خانواده هاي آنها آشنايي داشته ايد و مشكلات آنها را لمس نموده ايد ؟

دعوت می نما یيم تا با دستان پر مهر و گرمتان دستان سرد و تكيده اين كودكان را لمس نمائيد .

بيایيد با حمايت هاي عاطفي و مالي خود ما را در انجام بهتر وظايف و ارایه بهتر خدمات به اين عزيزان ياري نمایيد ، باشد كه رضاي خدا و رضاي خلق او راهگشاي مشكلات ما باشند ، شايد دستان كوچك اين كودكان پلي باشد بين ما و خداي ما .

منابع و مراكز كمك رسان به مددكاري اين مركز در جهت رفع تنگناهاي بيماران بستري و سرپايي

1- بنيادسرور
2- كميته امداد امام خميني (ره)
3- موسسات خيريه

كه شامل :

• موسسه خيريه حمايت از بيماران آسيب پذير توس

• موسسه خيريه امام هادي (ع )

• موسسه خيريه امام جواد (ع ) ويژه افاغنه

• اشخاص خيرو نيكو كارحقيقي

اين موسسات خيريه بصورت موردي در كمك به هزينه درماني خصوصا در مورد بيماران بستري كه عدم بضاعت ايشان از طرف مددكاري تأييد و با معرفي اين واحد باشند ، همكاري داشته و دارند .

4- اشخاص خير و نيكوكار

جمعي از خيرين عزيز كه به دنبال گردهمايي ها و برگزاري مراسم هاي مختلف در اين مركز كه از كليه بخش ها ديدن نموده و خواهان مشاركت در ارائه خدمات به بيماران نيازمند اين بيمارستان بوده اند ، كه اكثر اين عزيزان ماهيانه ارائه خدمات مي كنند و لازم به ذكر است كه هداياي آنان به صورت نقدي و غير نقدي مي باشد .