معرفي اموراداري مدارک پزشکي

کارشناسان شاغل در بخش :

مرضيه خسروي فر- فهيمه متقي زاده- سميه گلکار : کارشناس مدارک پزشکی

فهیمه غنچه – فائزه اعتصامی: کارشناس فن آوری اطلاعات سلامت

کاردان مدارک پزشکي شاغل در بخش :

خانم زهرا یعقوبی

سایر پرسنل شاغل در بخش :

آقايان : سعيد درخشان فر - علی ورودی

خانمها : سمانه تفقدی - شیرین اروجی

ارتباط با واحد آمار   داخلي 218

فعاليت هاي واحد آمار

•  تهیه اطلاعات دقیق از تعداد خدمات ارائه شده ي کلینیکی وپاراکلینیکی وبستری به بیماران
  • تهیه امارهای کلینیکی وپاراکلینیکی بصورت روزانه و ماهيانه

ارتباط با واحد پذيرش درمانگاه    داخلي 128

فعاليت هاي واحد پذيرش سرپايي

• آشنائي با پزشکان شاغل در درمانگاه و نحوه نوبت دهي آنها
  • اخذ مشخصات صحيح از بيماران و ثبت دقيق و کامل اطلاعات هويتي و بيمه اي بيمار در HIS
  • چک نمودن تاريخ اعتبار دفترچه بيمه در هنگام پذيرش
  • آگاهي از بيمه هاي طرف قرارداد بيمارستان
  • آشنائي با سيستم نوبت دهي بيمارستان،دستگاه فراخوان،نوبت دهي تلفني،نوبتهاي رزرو شده
  • کنترل تعداد بيماران سرپائي تا حد نصاب
  • رعايت اصول اخلاقي در ارتباط با مراجعين و همکاران

ارتباط با واحد پذيرش بستري       داخلي 176

فعاليت هاي واحد پذيرش بستري

• اخذ مشخصات صحيح از بيماران بمنظور تشکيل پرونده پزشکي سرپايي يا بستري براساس شناسنامه يا مدرک معتبر شناسائي بمنظور تکميل فيلدهاي اطلاعاتي
  • تکميل کليه آيتمهاي برگ پذيرش و خلاصه ترخيص براساس دستورالعمل مربوطه و اخذ شماره تلفن و آدرس دقيق بيمار
  • تسلط کامل بر نحوه استخراج شماره پرونده بيماران بستري از سيستم جهت اختصاص سابقه قبلي به بيمار
  • ثبت تشخيص اوليه براساس تشخيص مندرج در برگ دستور بستري
  • اخذ صحيح رضايت نامه ولي بيمار و يا قيم قانوني وي جهت انجام معالجات و اقدامات پزشکي
  • راهنمايي بيماران فاقد بيمه جهت چگونگي بهره مندي از خدمات بيمه سلامت
  • تسلط کامل بر نحوه دسترسي به اطلاعات جامع بيماران بستري از طريق سيستم

نحوه پذیرش سرپایی در بیمارستان دکتر شیخ

به دو صورت میباشد :

1-نوبت دهی اینترنتی که پس از ثبت نوبت در سایت نوبتدهی (http://nobat.mums.ac.ir) با در دست داشتن شماره پیگیری ، به منشی درمانگاه مراجعه نموده و پرینت نوبت خود را جهت مراجعه به پزشک دریافت میکنند.

2-نوبت دهی حضوری که با اخذ نوبت از دستگاه فراخوان و با توجه به ساعت حضور پزشک در درمانگاه ، در انتظار فراخوان نوبت بوده و پس از اعلام توسط پذیرش ، اقدام به اخذ نوبت از پزشک مورد نظر ، میکنند.

نحوه پذیرش بستری در بیمارستان دکترشیخ

به دو شکل میباشد :

1-بیماران اورژانسی که با اخذ برگ دستوربستری از پزشک کشیک و تهیه دو عدد کپی از صفحه نخست دفترچه بیمار ،  به واحد پذیرش بستری مراجعه میکنند و بدون پرداخت هیچگونه علی الحسابی ، در بخش ، بستری میشوند.

2-بیماران الکتیو که با در دست داشتن برگ دستوربستری و تهیه  دو عدد کپی از صفحه نخست دفترچه بیمار ، در تاریخ تعیین شده توسط پزشک ، مراجعه نموده و با پرداخت علی الحساب ، در بخش مورد نظر ، بستری میشوند .

درخصوص بیماران الکتیو، بهمراه داشتن دفترچه مادر طفل بهمراه دوعدد کپی از صفحه اول دفترچه مادر ، برای کودکان زیر دو سال ، الزامی میباشد . همچنین حضور پدر و یا قیم قانونی کودک ، درزمان پذیرش بیمارانی که عمل جراحی الکتیو ، خواهند داشت ، الزامی میباشد.

انواع خدمات در بیمارستان دکترشیخ

خدمات کلینیکی و پاراکلینیکی در بیمارستان دکترشیخ ، بسیار متنوع میباشد . از اعمال جراحی ساده و پیچیده در نوزادان و اطفال گرفته تا خدمات دیالیز،شیمی درمانی ، آزمایشگاهی،رادیولوژی،دندانپزشکی ، نوارمثانه و ...

بیمه های طرف قرارداد در بیمارستان دکترشیخ

بیمه تامین اجتماعی،بیمه خدمات درمانی(سلامت)،بیمه نیروهای مسلح،بیمه کمیته امدادامام خمینی،بیمه بانک صادرات،بیمه بانک ملت،بیمه البرز ، بیمه کارآفرین ، بیمه کمک رسان SOS میباشد.