معرفي بيمارستان افتخارات بيمارستان

افتخارات بيمارستان

افتخارات مركز پزشكي فوق تخصصي كودكان سرور ( بيمارستان دكتر شيخ )

در عرصه ارائه خدمات به ملت عزيز و شريف ايران در هر سازماني و اداره با مديريت صحيح مي توان آن خدمات را به ملسه ظهور رسانيد و گامي را در رضايتمندي ملت عزيز برداشت . در اين عرصه يكي از خدمات كه مي توان به اين ملت ارائه نمود خدمات درماني مي باشد كه دولت جمهوري اسلامي آن را به دوش وزلرت بهداشت درمان و آموزش پزشكي قرار داده است كه وزارت متبوع به دانشگاهها و به طبع به بيمارستانها و در اين فرايند هرگونه سوء مديريت در بيمارستانها مي توان باعث عدم رضايتمندي بيماران و تهديدي براي سلامت ( درماني-رواني) گردد. و با توجه به اين هدف اين مركز جهت ارائه هرچه بهتر و با مديريتي توانمند در اين راه گام برداشته است كه به موفقيتهايي دست يافته و در اين جا از زحمات كليه عزيزان كه تلاش فراوان نمودند تا اين مركز پزشكي از سال ساخت آن در سال 1375 تاكنون به عنوان مركز پزشكي فوق تخصصي ادامه حيات داشته باشد تشكر و قدرداني نمود .

• يكي از موفقيتهاي اين مركز پزشكي فوق تخصصي به دست آوردن گواهينامه ارزشيابي تحت عنوان درجه يك ملي 6 سال متوالي از سال 1381- 1382 – 1386 از مركز برنامه ريزي و هماهنگي در امور درمان وزارت بهداشت و درمان كشور مي باشد كه اين خود نشانه اي از توجه خاص روسا و مديريت اين مركز به زير ساختها بيمارستاني كه از افتتاح اين مركز در سال 1375 توسط روسا و مديران گذشته شروع و تاكنون ادامه يافته است و در اين جا از زحمات و تلاشهاي بي شايبه آن عزيزان تشكر و قدرداني مي گردد.

• اين مركز تنها بيمارستان چند تخصصي است كه از سيستم his بيمارستاني (hospital information system ) به طور كامل در زمينه مالي و اسناد پزشكي استفاده مي شود .
  • اين مركز تنها مركز فوق تخصصي كودكان در شرق كشور مي باشد كه بيماران از استانهاي همجوار و كشور افغانستان را پوشش مي دهد
  • تنها مركز فوق تخصصي كه دندانپزشكي كودكان تحت بيهوشي در شرق كشور است .
  • اين مركز جزوه نادر مراكزي است كه اقدامات تشخيصي - درماني تحت هدايت تصوير برداري پزشكي را انجام مي دهد
  • يكي از شاخص هاي اين مركز ، بيهوشي اطفال در آغوش والدين بوده كه بيمار بدون هرنوع گريه و اظطراب از آغوش والدين جدا شده و تحت عمل جراحي قرار مي گيرد .
  • اين بيمارستان ، در سال 1386 موفق به دريافت لوح بيمارستان نمونه استاني در زمينه اسناد پزشكي گرديد .
  • تنها مركز مراقبتهاي ويژه كودكان شرق كشور با 10 تخت در اين مركز واقع بوده و پزشك متخصص مقيم 24 ساعته دارد .
  • سالانه حدود 10000 كودك بيمار در اين بيمارستان بستري و از خدمات درماني آن بهره مي برند .
  • اين مركز تنهاي مركزي است كه در سطح استان آزمايشات ph متري – مانومتري- تست عرق و آزمايشات فوق تخصصي گوارش را انجام مي دهد
  • اين مركز تنها مركزي است كه دياليز مختص كودكان بويژه دياليز صفاقي كه روش درماني موثر و كارايي مي باشد را داراست .
  • اين مركز جزوه نادر مركزي است كه نمونه برداري مغز استخوان در كودكان مشكوك به سرطان را تحت بيهوشي انجام مي دهد .
  • در اين مركز انجمن شكاف كام و لب شكري نيز افتتاح شده است
  • سالانه حدود 15000 كودك بيمار از خدمات درمانگاهي اين مركز بهره مند مي شوند .
  • با زحمات پرسنل اتاق عمل و بخش جراحي و icu و پزشكان متخصص و فوق تخصص اين بخش ها سالانه 6000 كودك نيازمند درمان جراحي از اين موهبت سود مي برند .
  • سالانه حدود 5000 كودك با بيماري وخيم ، از خدمات بخش اورژانس اين مركز بهره مند مي گردند .
  • بخش سرطان شناسي و خون شناسي اين مركز سالانه بيش از هزار مورد خدمات بستري و بيش از 8000 خدمات شيمي درماني به كودكان سرطاني ارائه مي دهد .
  • سالانه بيش از 20000 مورد خدمت در بخش راديولوژي اين مركز به كودكان بيمار ارائه مي گردد .
  • سالانه بيش از 60000 مورد خدمت در بخش آزمايشگاه اين مركز به كودكان بيمار ارائه مي گردد .
  • سالانه حدود 2500 مورد خدمت در بخش آسيب شناسي اين مركز به كودكان بيمار ارائه مي گردد .
  • خدمات يورديناميك اين مركز به كودكان داراي مشكلات ادراري نظير بي اختياري ادرار و ... در شرق كشور به صورت منحصر به فرد است .

اميد است انشاء ا... به زودي شاهد بهره برداري از پلاسما فرزين و CT اسكن و MRI اين مركز بوده و گامي جديد در خدمت به كودكان اين مرز و بوم برداريم

• بيش از 50 نفر متخصص و بيش از 30 نفر فوق تخصص بيماريهاي كودكان در اين مركز مشغول ارائه خدمات شبانه روزي به كودكان آينده ساز اين كشور هستند .
  • تقزيباً در تمام 24 ساعت شبانه روزي كودكان مراجعه كننده به درمانگاه اين بيمارستان توسط متخصص اطفال مقيم ويزيت مي شوند .
  • سالانه حدود 50 پژوهش علمي - تحقيقاتي در اين مركز صورت گرفته و نتيج آن در مجلات و كنگره هاي داخل و خارج كشور ارائه مي گردد و به نوبه خود گامي مهم در عرصه توليد دانش است .
  • سالانه صدها دانشجوي دوره هاي تخصصي ، پزشكي عمومي ، پرستاري ، پيراپزشكي تحت نظر اعضاء هيات علمي دانشگاه در اين مركز آموزش مي بينند
  • كتابخانه اين مركز با بيش از هزار جلد كتاب تخصصي و فوق تخصصي به صورت 12 ساعته هر روز به پرسنل و دانشجويان خدمات مي دهند .
  • كسورات بي سابقه كمتر از 2% در اين مركز نشانه مديريت توانمند مالي به عنوان بستر ارائه خدمت به كودكان بيمار است .
  • حدود 50 ميليون تومان در سال در واحد مددكاري اين مركز به بيماران مستضعف كمك مي شود .
  • تنها مركز تالاسمي - هموفيلي شرق كشور كه به بيماران مزمن مبتلا به اين بيماريها خدمات رايگان ارائه مي كند .
  • تشخيص بيماريهاي هموفيلي و تالاسمي ، مشاوره قبل از ازدواج و تشخيص بيماري قبل از تولد با امكانات موجود در اين مركز براي همنوعان ميسر گرديده است .

• افتخار ما اين است كه در 5 سال گذشته خدمات دهي ما به كودكان بيمار در بخش هاي مختلف بين 40 تا 300% افزايش يافته است .