تاسيس بنياد سرور

در ساليان نه چندان دور با هدف انجام خدمات عامه المنفعه ( خصوصا" درماني و فرهنگي ) و كوشش براي ايجاد رفاه در جامعه و كمك به برادران و خواهران مسلمان در خطه شرق ايران پيمان مباركي در خانواده هاي عليزاده راد و غطاوي منعقد گرديد كه اين پيمان با پيگيريهاي جناب آقاي مهندس اكبر عليزاده راد در سال 1362 به بار نشست و موسسه خيريه سرور به ياد مادر بزرگوار خانواده ( بانو سرور ) به شماره ثبت 2556 قربتا الي ا... به ثبت رسيد .

اين موسسه خيريه بعد از چندين سال فعاليت و ساخت واحدهاي درماني و اهداء آن به جامعه پزشكي در سال 1375 با تصميم هيئت مديره به بنياد سرور تغيير نام داد و اين نقطه عطفي بود به سوي دورنماي بزرگتر